Over JCI en Rotary Club

imagesJunior Chamber International (JCI) is een wereldwijde netwerkorganisatie voor ondernemende mensen van 25 tot 40 jaar die zich inzetten voor persoonlijke ontwikkeling en de maatschappij. Wij zijn actief op het terrein van trainingen, sociale en maatschappelijke projecten, business events en internationale samenwerking.

De missie van JCI is ‘To provide development opportunities that empower young people to create positive change’, vrij vertaald als het realiseren van persoonlijke ontwikkeling met als resultaat een positieve verandering in de maatschappij.

 

JCI EemlandJCI Eemland15220137_1148282268625619_7015948743395770811_n

JCI Eemland is in 1971 opgericht. Onze kamer telt ongeveer 30 leden. De huidige leden, zowel mannen als vrouwen, komen uit verschillende beroepsgroepen. Als lid van JCI Eemland ben je betrokken bij (regionale) projecten waarbij je je zowel maatschappelijk als persoonlijk ontwikkelt. JCI Eemland heeft diverse succesvolle projecten gerealiseerd.

 

 Rotary Club Houten Castellum

Rotary is een grote  wereldwijde service organisatie en is georganiseerd in de vorm van lokale serviceclubs. Kenmerkend voor Rotary is dat er wordt gestreefd naar een brede samenstelling van de clubs: de leden komen uit zeer diverse  beroepsgroepen. Rotary heeft tot doel zich dienstbaar op te stellen in de maatschappij en  mensen met elkaar te verbinden. Dit doen we  door middel van diverse  projecten waarmee we  de wereld  proberen een stukje beter te maken. Polio de wereld uit is  bv. zo’n mooi wereldwijd project.  Het Rotary  motto luidt daarom: “Service above self”.

Rotary Club Houten Castellum (RCHC) is een inspirerende club vrienden met een diverse persoonlijke en beroepsmatige achtergrond. Samen zetten wij ons o.a.  graag in voor ons hoofdthema “ kinderen in de knel “. Dit doen we met ons hart, hoofd en handen. Door onze kennis, vaardigheden en netwerk kunnen wij een waardevolle bijdrage leveren aan bestaande initiatieven. Daarnaast zetten we regelmatig zelf mooie  projecten op. Daarmee geven wij op onze wijze een bijdrage aan de samenleving.  Ons  geeft dit voldoening en plezier, en het versterkt onze onderlinge band.

 

We zijn uitverkocht.. tot volgend jaar!" invullen. Sluiten