Over JCI

imagesJunior Chamber International (JCI) is een wereldwijde netwerkorganisatie voor ondernemende mensen van 25 tot 40 jaar die zich inzetten voor persoonlijke ontwikkeling en de maatschappij. Wij zijn actief op het terrein van trainingen, sociale en maatschappelijke projecten, business events en internationale samenwerking.

De missie van JCI is ‘To provide development opportunities that empower young people to create positive change’, vrij vertaald als het realiseren van persoonlijke ontwikkeling met als resultaat een positieve verandering in de maatschappij.

JCI Eemland

JCI Eemland is in 1971 opgericht. Onze kamer telt ongeveer 20 leden. De huidige leden komen uit verschillende beroepsgroepen. Als lid van JCI Eemland ben je betrokken bij (regionale) projecten waarbij je je zowel maatschappelijk als persoonlijk ontwikkelt. Zoals dit jaar Bakken voor MIND. JCI Eemland heeft diverse succesvolle projecten gerealiseerd. Zie www.jci-eemland.nl voor meer info!

JCI in twee minuten
Rob, Merit, Fennetta & Ruben #bakkenvoormind

Bakken voor MIND 2022!

In 2022 werken JCI leden Rob, Fennetta, Ruben en Merit samen om Bakken voor MIND een succes te maken. Ze hebben allemaal op hun eigen manier affiniteit met het goede doel en zetten zich vanuit eigen kennis en kunde in om de actie een succes te maken.

Merit: “Het is tof om zo samen te werken met andere JCI leden. Ik ben onder de indruk van alle WordPress-, webwinkel-, netwerk- en organisatie-kwaliteiten in de commissie en vind het leuk om zo JCI leden beter te leren kennen!”